Konsultointi

Navigoititekniikan osto

Formula ykkösellä ei kannata lähteä mökkitielle eikä soutuveneellä avomerelle. Samalla logiikalla myös navigointitekniikka kannattaa valita tarkoituksen mukaan. Turhan moni veneenomistaja päätyy kalliisiin ratkaisuihin, jotka eivät sovi yhteen tai joiden käyttäminen osoittautuu ylivoimaisen hankalaksi. Me autamme sinua määrittelemään tarpeesi ja hankkimaan niitä mahdollisimman hyvin palvelevat, luotettavat ja järkevän hintaiset laitteet.

Turvallisuusvälineiden hankinta

Olemme kokeilleet vuosien kuluessa erilaisia liivejä, jauhesammuttimia, hätäraketteja ja muita turvallisuustuotteita hyvin vaihtelevissa olosuhteissa. Suosittelemme vain välineitä, joihin uskomme ja joiden varaan uskallamme itse laskea. Osaamme kertoa, mistä kannattaa maksaa ja missä ei pidä säästää. Pystymme myös perustelemaan väitteemme.

Käyttäjäkoulutukset uusille veneille

Yhteiselämä uuden veneen kanssa alkaa miellyttävästi ja turvallisesti, kun perehdyt ajokkisi ominaisuuksiin, ajamiseen ja hallintaan mahdollisimman pian kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen. Uutta venettä ei oteta haltuun parissa tunnissa – päivässä päästään sen sijaan jo pitkälle.

Varustemyynti

Toimitamme kouluttajan mukana laadukkaat kartat (myös elektronisten karttojen päivitykset), navigointivälineet, raketit, soihdut, pelastusliivit, kiikarit, sammuttimet ja satamakirjat. Kun ostat välineet meiltä koulutuksen yhteydessä, säästyt kaupoissa juoksemiselta sekä tuotteiden, ominaisuuksien ja hintojen vertailemiselta.

Ota yhteyttä:

Matti Pouhakka
0400 397 501
matti.pouhakka@veneilykoulu.fi

Jätä soittopyyntö