Turvallista matkaa asiakkaallesi

 
Veneilykoulu tarjoaa uuden veneen ostajalle ja hänen miehistölleen käytännönläheisen, veneen ja miehistön mukaan räätälöidyn perehdytyksen. Opettajilta löytyy sekä ammattikuljettajan pätevyys että taito näyttää ja selittää asiat ymmärrettävästi, vastaanottajan tieto- ja taitotason mukaan.

Kippari, joka ei tunne venettään ja hallitse siihen liittyviä perusasioita, törmäilee niin kulussa kuin satamissakin. Törmäilyt vaarantavat oman venekunnan ja muiden vesilläliikkujien turvallisuuden, aiheuttavat kalliita kolhuja ja saattavat keskeyttää veneilykauden heti alkuunsa.

Mitä isomman ja nopeamman veneen asiakas ostaa, sitä suuremmaksi ammattimaisen opastuksen ja valvotun harjoittelun merkitys kasvaa. Vastuullinen myyjä ymmärtää tämän, järjestää  asianmukaisen perehdytyksen ja huolehtii siten asiakkaansa ja muiden vesilläliikkujien turvallisuudesta. Perehdyttäjäksi ei kelpaa kuka tahansa kokenut kippari: häneltä vaaditaan ammattimerenkulun pätevyys.

Veneeseen, navigointiin ja turvallisuuskulttuuriin tutustumisessa sekä veneen käsittelyn ja rantautumisten harjoittelemisessa menee vähimmilläänkin päivä. Mitä suuremmasta veneestä ja mitä kokemattomammasta kipparista ja miehistöstä puhutaan, sitä useampi päivä perehtymiseen on syytä varata.

Veneen hintaan sisällytetty perehdytys saattaa olla ratkaiseva tekijä kaupan syntymisen kannalta. Ota siis yhteyttä – jatketaan keskustelua ja katsotaan, mitä annettavaa meillä voisi olla toisillemme!

Ota yhteyttä:

Matti Pouhakka
0400 397 501
matti.pouhakka@veneilykoulu.fi